zondag 18 augustus 2013

Trind Perfect Nails and Cuticles voor en na!

Hoi nagellakliefhebbers!

Meiden, ik heb de oplossing voor droge, gespleten nagels!
Trind Perfect Nails and Cuticles!
Dit bestaat uit drie flesjes, een cuticle balsam, nail balsam en nail repair. Het ruikt allemaal heerlijk en je krijgt echt waar voor je geld! Ik heb het bij bol.com besteld voor 23,99.

Cuticle Balsam:
Twee weken lang dagelijks aanbrengen voor een zachte en mooie huid rond de nagels. Laat twee minuten intrekken. Masseer de rest in de nagelriemen en nagels, totdat de nagelriemen en nagels helemaal droog zijn. Het product is vetvrij. Direct na gebruik kan Nail Repair of lak worden aangebracht. Reinig de flessenhals na gebruik. Na twee weken lang dagelijks aanbrengen, volstaat wekelijks gebruik.

Nail Balsam:
Trind Moisturizing Nail Balsam herstelt het vochtgehalte in de nagels en helpt de nagels daarmee om sterker te worden. Gebruik twee weken lang dagelijks. Breng een laagje aan en laat twee minuten intrekken. Masseer de rest in de nagel en de nagelriemen, totdat de nagels en nagelriemen helemaal droog zijn. Het product is vetvrij. Direct na gebruik kan Nail Repair of lak worden gebruikt. Reinig de flessenhals na gebruik. Na twee weken lang dagelijks aanbrengen, volstaat wekelijks gebruik.

Nail repair:
Voor mooie sterke nagels twee weken lang dagelijks een laagje direct op de nagels aanbrengen. Het vorige laagje verwijderen met (Trind) Nailpolish Remover. Na twee weken is één laagje per week voldoende. Het flesje goed schudden voor gebruik. Na gebruik de hals van het flesje reinigen. Buiten bereik van kinderen houden.

En nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar het resultaat! Nou, oordeel zelf!
Mijn nagels zijn na 14 dagen veel sterker en gezonder! De rare vlekjes zijn weg en de nagels splijten niet meer. Na een week vakantie met veel zon zijn mijn nagels mooier dan ooit tevoren! Dit zie je op de laatste foto. Ik raad Trind Perfect Nails and Cuticles heel erg aan!!

Liefs Rozanne



Geen opmerkingen:

Een reactie posten